En konfirmand har ett halsband med ett kors runt halsen.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Konfirmation

Konfirmationen är ett erbjudande till alla som är nyfikna på vad den kristna tron står för. Välkommen till en tid där ditt liv ställs i fokus. Tillsammans vill vi göra konfirmationstiden till en härlig och unik upplevelse - ett minne för livet!

Välkommen som konfirmand hos oss! 
 
Nu är det dags för dig som är 14 år i år att anmäla till konfirmandåret 2023-2024. Ett brev med en inbjudan och information har skickats till alla 14-åringar i Mullsjö-Sandhems församling. Konfan är öppen för alla. Välkommen som du är till en tid där du och ditt liv ställs i fokus! Konfirmationstiden är gratis. 

Under konfirmationstiden får du möjlighet att fundera över de stora frågorna i livet. Vad är meningen med livet? Varför finns vi här? Vad innebär det att vara kristen? Det handlar om trosfrågor men också om grundläggande mänskliga frågor.
 
I höst kommer vi att erbjuda: 

Veckogrupp

Vi träffas varannan torsdag i Kyrkans hus, Mullsjö under hösten 2023 och våren 2024. Uppstart torsdag 21 september. Vi börjar alltid med drop-in-mackfika Kl.15.15. Konfaträffen är sedan Kl.15.45-17.45. Under året kommer vi åka på kortare läger alternativt lägerdag höst och vår. Höstlägret blir den 13-15 oktober. Flera utflykter och roliga aktiviteter upplever vi också tillsammans. T.ex. testar vi höghöjdbana, åker godkart, åker till Boda borg, besöker kloster och domkyrka m.m. Dessa utflykter försöker vi lägga på lovdagar. Vi ses också till några söndagsträffar. Konfirmationsgudstjänsten blir 18 maj 2024. 

Äventyrsgrupp

Denna grupp startar upp konfan söndagen 3 december. Sedan ses vi några dagar under jullovet, sportlovet och påsklovet samt någon ledig skoldag. Basen är Kyrkans hus, Mullsjö. Flera utflykter och roliga aktiviteter upplever vi tillsammans i denna grupp t.ex. vintersport, höghöjdsbana, besöker kloster och domkyrka, provar filuftsliv, Liseberg m.m. Huvuddelen av träffarna sker alltså på sommaren. 18-28 juni (ej midsommarhelgen) ses vi till konfaträffar och aktiviteter. Konfirmationsgudstjänst blir lördagen den 29 juni 2024. 

På egna villkor 

Konfirmationen är till för alla. Om du har specifika villkor och behov, synliga eller osynliga, vill vi försöka anpassa till dig så att du känner att du kan vara med på dina villkor. Tillsammans utformar vi konfirmandåret, antingen i någon av grupperna eller om behov finns, i en mindre grupp. För samtal och mer informnation, kontakta Maria Håkansson. 

 

Hur anmäler jag mig? 

Genom att fylla i anmälningsformuläret nedan. 

Eller 

 Via mejl till mullsjo-sandhems.forsamling@svenskakyrkan.se.

I din anmälan via mejl skriver du: 

- Ditt för och efternamn

- Adress och postnummer

-Ditt mobilnummer 

- Förälder/vårdandshavare namn

-Förälder/vårdnadshavare mobilnummer 

- Vilken grupp du väljer i första hand 

 

Anmälan är öppen hela sommaren fram till gruppstart medn anmäl dig gärna så snabbt som möjligt. 

Har du frågor eller vill prata med någon av ledarna så hör av dig till församlingspedagog Maria Håkansson maria.hakansson@svenskakyrkan.se,  072-2010858. 

Vi ser fram emot att träffa dig! 

Välkommen! 

Här kan du anmäla dig till konfirmationsgrupp i Svenska kyrkan Mullsjö-Sandhem. Anmälan är öppen hela sommaren fram tills gruppstart i september. Välkommen!