Foto: Maria Patrizi

Svenska kyrkan i Rom

Vi vill vara en öppen mötesplats för svenskar och övriga nordbor.

 

SOM SVENSK I ROM har du möjlighet att möta andra svenskar och nordbor. Svenska kyrkan i Rom är en naturlig plats för detta. Vi har många olika aktiviteter och något kan säkert passa dig. Sök i Kalendern för mer information. Annars kan du bara titta in under Öppet hus (se tider nedan) och kanske dricka kaffe eller läsa en tidning. Vill du läsa vårt senaste veckomail klicka här (Tisdagsmail).
Välkommen!

Öppet hus

Öppetskylt
Foto: Linda Mickelsson / IKON

Församlingshemmet S:t Lukasgården har Öppet hus: 

Onsdagar kl. 12.00 - 17.00 
- Morgonmässa/reflektion kl. 11.15

Välkommen!

INSAMLING MÖBLER SAMTALSRUM

Vi har länge känt behovet av ett samtalsrum på S.t Lukasgården. Nu har möbler köpts in och ett rum ställts i ordning. Vill du hjälpa oss att finansiera detta projekt med ett bidrag? Ingen summa är för liten utan tas tacksamt emot. Tillsammans kan vi göra det! Klicka på länken för att ge din gåva. Varmt tack!

Fundraiser by Svenska kyrkan i Rom : Möbler till samtalsrum på Lukasgården (gofundme.com)

Aktuellt från Svenska kyrkan i Rom

Prenumerera via RSS
Maria Patrizi

Dataskyddsförordningen - GDPR

Den 25 maj 2018 trädde den nya Dataskyddsförordningen i kraft, även kallad GDPR (General Data Protection Regulation). Den nya förordningen gäller i hela EU och syftar till att stärka skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter. För Svenska kyrkan i Rom är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.