Foto från Drop-in-vigseln den 24 juli

Förberedelser, förberedelser .... alla lika spända på hur den här dagen ska bli.

Nu är borden dukade och kyrkan smyckad. Dags att öppna kyrkportarna!

Före vigseln ska man registreras och skrivas in i kyrkböckerna. Det fixar Heidi Trygg!

Även vid Drop-in-vigslar finns tid för ett vigselsamtal, här samtalar dagens första par Yvonne Nilsson och Henrik Johnsson med Carina Brink.

Då var det klart och familjen passar på att föreviga Yvonne Nilsson och Henrik Johnssons stora dag.

Paren möttes med äppleciderbubbel och Cupcakes av frivilliga i församlingen.

Nu är ni man och hustru Lars-Gunnar Johansson och Inger Runezet sa prästen Ewa Björnberg.

Ett stort grattis, bubbel och Cupcakes mötte Lars-Gunnar Johansson och Inger Runezet i slutet av altargången.

Anna Davidsson Bremborg frågar Jenny Persson och Jimmy Swalén om äktenskapslöftena.

Jenny Persson och Jimmy Swalén, har just tagit emot Guds välsignelse över sitt äktenskap.

Jenny Persson och Jimmy Swalén förseglar äktenskapet med en kyss på Sofia Albertinas kyrktrappa.

Pekka Trurnen och Pernilla Jönsson är framme vid altaret. På första parkett sitter barnen så snällt och nyfiket.

Pekka Trurnen och Pernilla Jönsson; - Är du ledsen mamma? Nej, det är glada tårar förklarar prästen Carina Brink för barnen.

Pekka Trurnen och Pernilla Jönsson är nu man och hustru.

Annika Landberg och Anders Glans på väg upp till altaret där prästen Ewa Björnberg väntar på att få viga dem.

Annika Landberg och Anders Glans har just blivit äkta makar och skålar med varandra i äppelsider.

Camilla Holmström Stadler och Georg Stadler lovar varandra trohet inför vittnen och prästen Carina Brink.

Camilla Holmström Stadler och Georg Stadler ger varandra bröllopskyssen.

Camilla Holmström Stadler och Georg Stadler är nu hustru och man.

Dagen är slut och personalen passar på att smaka på Cup cakes som frestat hela dagen.

Veckans Instagrammare

Följ Linnea Regnlund, kyrkvärd, och se hur hennes vecka ser ut.

Linnea finns på Svenska kyrkans instagramkonto med över 4000 följare.

Du kan också följa henne till höger här på sidan.

I sommar firar vi gudstjänst i alla våra kyrkor. Läs när och var!

Petrus hör i sin förtvivlan tuppen gala och minns vad Jesus sagt till honom. "Sannerligen, i natt innan tuppen gal skall du ha förnekat mig tre gånger".

Om Petrus handlar musikgudstjänsten den 30 juli kl 19, i Sankt Ibbs kyrka, Ven.

9 sö e trefaldighet

Skapad: 2014-11-13 12:02:00

Goda förvaltare

Livets Gud, som gett oss uppdrag att förvalta din skapelse, hjälp oss att vårda och värna den med ansvar och vishet, för allt levandes skull. I Jesu namn. Amen.

Läs söndagens bibeltext.

Skapad:2015-02-17 08:23:00

Vi är många som med stor oro ser på överskuldsattas situation i Sverige. Många av dessa söker sig till oss när de har skulder som de inte kan betala.

Läs mer och skriv under

Sommaröppet

Skapad: 2015-07-03 10:45:00

Diakonimottagningen och klädförrådet "Mitt-blir-ditt" har öppet 10.00–11.45 följande dagar: 3 augusti och 10 augusti.

Från och med den 17 augusti har vi öppet som vanligt.

Skapad: 2012-11-20 20:25:00

Artillerigatan 4