Basarförberedelser i full gång

Förberedelserna för basaren i Zürich den 20:e november och i Basel den 27:e november pågår för fullt. Vackert julpynt är påväg, kryddor står i skafferiet, bakdagar planeras, trevliga träffar och möten, allt för att skapa en härlig julstämning bland svenskar i Schweiz. Har du tid att hjälpa till på någon av basar-dagarna eller vill du vara med och förbereda? Ett kul sätt att engagera sig och träffa nya vänner.

Vi arbetar för fullt för att årets planerade julbasarer i Zürich och i Basel ska kunna sprida julstämning bland svenskar i Schweiz. Julbasarerna är ett trevligt tillfälle för svenskar och andra intresserade att träffas och trivas i den svenska kulturen. Arbetet inför basarerna och på själva basardagen ger glädje och skapar en härlig samhörighet.

Vi behöver bli fler som vill hjälpa till med allt från att baka, bära och dekorera till att bemanna och bre mackor. Ju fler vi är som hjälps åt, desto trevligare och bättre blir våra basarer. Dessutom planerar vi en trevlig bakdag tillsammans när vi hjälps åt att fylla frysarna på Kurvenstrasse.

Vill du hjälpa till?

Vill du göra en insats i Zürich så hör du av dig till Helena Hellberg zurich@svenskakyrkan.se, eller lämna ett meddelande på telefon 044-3621580.

Gällande Basel hör du av dig till Britt Ott-Nilsson brittcarin@gmx.ch, 076 562 11 61.

Basarerna är dessutom en av vår kyrkas viktigaste intäktskällor och bidrar mycket till att utveckla verksamheten. Därför hoppas vi kunna genomföra dem med möjlighet för många att komma i dessa restriktionstider.