Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Vill du stödja Svenska kyrkan Zürich-Basel

Alla är välkomna i vår gemenskap. Svenska kyrkan Zürich-Basel är unik på många sätt - inte minst genom att ha CHF 0.- i medlemsavgift.

Om du någon gång har varit i kyrkans lokaler i Zürich eller Basel, så inser du snart att det är ganska skönt att det finns en plats där du får vara svensk. I våra lokaler kan du delta i Öppet Hus och Tisdags/Torsdags-luncher. Vi har också olika mötesgrupper för ungdomar/au pairer och många barngrupper. Det finns alltid någon att prata med om du behöver hjälp eller stöd.

Medlemskap i utlandskyrka

Svenska kyrkan Zürich-Basel är unik på många sätt - inte minst genom att det är CHF 0.- i medlemsavgift. Vi är därför helt beroende av frivilliga bidrag.

Vill du ge oss en gåva bestämmer du själv beloppet, eftersom vi inte tar ut någon medlemsavgift. En familj brukar ge ca 200.- CHF om året och enskilda 100.-. Alla bidrag, stora som små, mottas med glädje och stor tacksamhet! Ge gärna en mindre summa per månad. Välj ”Dauerauftrag” i din internetbank.

När du flyttat från Sverige är du inte automatiskt medlem i utlandskyrkan. Du kan fortsätta att vara medlem i Sverige men betalar ingen kyrkoavgift. Eftersom våra medlemmar inte betalar någon kyrkoavgift till Svenska kyrkan i Sverige får vi heller inga bidrag därifrån.

Medlemskap i kyrkan i Schweiz är valfritt.

Gåva/donation
Din gåva sätts in på nedanstående konto - skriv tydligt avsändare på inbetalningen:

- Postcheckkonto: 80-2508-4 Schwedische Kirche, 8000 Zürich
- IBAN CH 12 0900 0000 8000 2508 4 BIC POFICHBEXXX

Till alla som idag ger bidrag till Svenska kyrkan Zürich-Basel och som deltar med frivilligt arbete framför vi ett varmt tack!