Vill du stödja Svenska kyrkan Zürich-Basel

Alla är välkomna i vår gemenskap. Svenska kyrkan Zürich-Basel är unik på många sätt - inte minst genom att ha CHF 0.- i medlemsavgift.

Om du någon gång har varit i kyrkans lokaler i Zürich eller Basel, så inser du snart att det är ganska skönt att det finns en plats där du får vara svensk. I våra lokaler kan du delta i Öppet Hus och Tisdags/Torsdags-luncher. Vi har också olika mötesgrupper för ungdomar/au pairer och många barngrupper. Det finns alltid någon att prata med om du behöver hjälp eller stöd.

Medlemskap i utlandskyrka

Svenska kyrkan Zürich-Basel är unik på många sätt - inte minst genom att det är CHF 0.- i medlemsavgift. Vi är därför helt beroende av frivilliga bidrag.

Vill du ge oss en gåva bestämmer du själv beloppet, eftersom vi inte tar ut någon medlemsavgift. En familj brukar ge ca 200.- CHF om året och enskilda 100.-. Alla bidrag, stora som små, mottas med glädje och stor tacksamhet! Ge gärna en mindre summa per månad. Välj ”Dauerauftrag” i din internetbank.

När du flyttat från Sverige är du inte automatiskt medlem i utlandskyrkan. Du kan fortsätta att vara medlem i Sverige men betalar ingen kyrkoavgift. Eftersom våra medlemmar inte betalar någon kyrkoavgift till Svenska kyrkan i Sverige får vi heller inga bidrag därifrån.

Medlemskap i kyrkan i Schweiz är valfritt.

Gåva/donation
Din gåva sätts in på nedanstående konto - skriv tydligt avsändare på inbetalningen:

- Postcheckkonto: 80-2508-4 Schwedische Kirche, 8000 Zürich
- IBAN CH 12 0900 0000 8000 2508 4 BIC POFICHBEXXX

Till alla som idag ger bidrag till Svenska kyrkan Zürich-Basel och som deltar med frivilligt arbete framför vi ett varmt tack!