Tisdagslunch i Zürich

Varmt välkommen till samvaro med gamla och nya vänner. Kom gärna med förslag till planerade eller spontana aktiviteter som vi tillsammans kan glädjas åt.

Luncher i Svenska kyrkan

Det är något visst med att träffas över en bit mat.

Tisdagsluncherna i församlingshemmet i Zürich har varit en populär mötesplats för många genom åren. Vi äter svenskinspirerad mat och umgås. Vi sjunger ofta en gammal goding ur psalmboken innan vi äter och pratar.

Vi vill gärna att du anmäler dig till Tisdagslunchen och det gör du enklast via
e-mail: zurich@svenskakyrkan.se eller via telefon till Expeditionen
044 362 15 80.

Om du har svårt att ta dig till församlingshemmet så hjälper vi dig med det - meddela i god tid om hjälp önskas. Kostnad för lunchen är CHF 10 (15.- om man vill dricka vin). I lunchen ingår huvudrätt, bröd, vatten, efterrätt och kaffe.

Tisdagslunchen är som tidigare klockan 12:30.

Datum för Tisdagsluncher 2019:

12 mars

10 sept