Au pair och ungdomsträffar

Jobbar du som au pair, studerar eller är ung och här av annan anledning. Vi träffas varannan vecka. Vi umgås, fikar och pratar.

Vi har ungdomsträffar i Zürich och Basel.

Vi pratar svenska på våra träffar vilket innebär att om du är skandinav och kommer från Finland, Norge eller Danmark så är du också varmt välkommen att vara med på våra träffar. Och såklart även om du har en annan nationalitet, men pratar svenska.

Vi finns också tillgängliga om du har behov av samtal.

Träffar i Zürich
Varannan tisdag klockan 19:00.
Adress: Församlingshemmet i Zürich, Kurvenstrasse 1, Zürich

8 och 22 jan

5 och 19 februari

5 och 19 mars

2 och 16 april

7 och 21 maj

3 och 17 september

1 och 15 oktober

Kontaktpersoner: Siv Rang +41 79 304 14 38 siv.rang@svenskakyrkan.se

Träffar i Basel
Adress: Församlingshemmet Zinzendorfhaus, Leimenstrasse 10, Basel

Eftersom ingen kommit på träffarna i höst i Basel så ställer vi in de planerade träffarna. Vi hoppas att vi snart skall kunna börja igen. Om du är ung och Svensktalande i Basel och vill vara med på ungdomsträffar så hör av dig till Siv Rang.

Kontaktperson:
Siv Rang +41 79 304 14 38, Siv.Rang@svenskakyrkan.se