Kontakt

Svenska kyrkan Zürich-Basel Besöks- och postadress: Kurvenstrasse 1, CH-8006 Zürich Telefon: +41(44)3621580 E-post till Svenska kyrkan Zürich-Basel

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Au pair och ungdomsträffar

Jobbar du som au pair, studerar eller är ung och här av annan anledning. Vi träffas varannan vecka. Vi umgås, fikar och pratar.

Vi har ungdomsträffar i Zürich och Basel.

Vi pratar svenska på våra träffar vilket innebär att om du är skandinav och kommer från Finland, Norge eller Danmark så är du också varmt välkommen att vara med på våra träffar. Och såklart även om du har en annan nationalitet, men pratar svenska.

Vi finns också tillgängliga om du har behov av samtal.

Träffar i Zürich
Varannan tisdag klockan 19:00.
Adress: Församlingshemmet i Zürich, Kurvenstrasse 1, Zürich

21 aug

4 och 18 september

2,16 och 30 oktober

13 och 27 november

24 november är församlingens basar då au-pairerna brukar hjälpa till

I december går vi som vill luciatåg på Ikea, Svea och Frimurarna.

8 och 22 jan 2019

5 och 19 februari

5 och 19 mars

2 april

Kontaktpersoner:                                                                                               Siv Rang +41 79 304 14 38 siv.rang@svenskakyrkan.se

Träffar i Basel
Adress: Församlingshemmet Zinzendorfhaus, Leimenstrasse 10, Basel

Eftersom ingen kommit på träffarna i höst i Basel så ställer vi in de planerade träffarna. Vi hoppas att vi snart skall kunna börja igen. Om du är ung och Svensktalande i Basel och vill vara med på ungdomsträffar så hör av dig till Siv Rang.

Kontaktperson:
Siv Rang +41 79 304 14 38, Siv.Rang@svenskakyrkan.se