Ung i Zürich och Basel

Jobbar du som au pair, studerar eller är ung och här av annan anledning. Vi träffas varannan vecka. Vi umgås, fikar och pratar.

Vi har ungdomsträffar i Zürich och Basel.

Vi pratar svenska på våra träffar vilket innebär att om du är skandinav och kommer från Finland, Norge eller Danmark så är du också varmt välkommen att vara med! Och såklart även om du har en annan nationalitet, men pratar svenska.

Vi finns också tillgängliga om du har behov av samtal.

Träffar i Zürich
Varannan tisdag klockan 19:00.
Adress: Församlingshemmet i Zürich, Kurvenstrasse 1, Zürich

Höstterminen 2019:

3 och 17 september
1, 15 och 29 oktober
12 och 26 november

Kontakta expeditionen för mer info: 044 362 15 80, zurich@svenskakyrkan.se

Träffar i Basel
Vi brukar träffas på torsdagar på församlingshemmet Zinzendorfhaus, Leimenstrasse 10 i Basel.

Eftersom ingen kommit på träffarna i höst i Basel så ställer vi in de planerade träffarna. Vi hoppas att vi snart skall kunna börja igen. Om du är ung och svensktalande i Basel och vill vara med så hör av dig till Charlotta Hedström.

Kontakta expeditionen för mer info: 044 362 15 80, zurich@svenskakyrkan.se