Just Nu

Högmässa 26 Mars "Guds mäktiga verk"!

Jungfru Marie Bebådelsedag
Temat för söndagen är: "Guds mäktiga verk"

Tiden? 11:00
Var? Gentzgasse 10

Medverkan av "Alla-KanSjunga-kören"

Efter mässan så serveras det härligt gott nybryggt kaffe och te i alla de olika sorter som församlingen kan uppbringa, något gott tilltugg kommer också att serveras i sedvanlig ordning.

Läs gärna vårt veckobrev!

" Tacka Herren med sång, lovsjung vår Gud till lyra, han som täcker himlen med moln, som skänker regn åt jorden och låter gräset gro på bergen, han som ger föda åt djuren, åt korpens skrikande ungar. Han gläder sig inte åt stridshästars kraft och soldaternas snabba steg. Nej, Herren älskar de gudfruktiga, dem som hoppas på hans nåd. Lova Herren, Jerusalem, Sion, prisa din Gud. Han gör bommarna för dina portar starka och välsignar ditt folk där inne. Han ger fred och välgång åt ditt land och mättar dig med finaste vete. Han sänder sitt bud till jorden, snabbt löper hans ord."

Välkomna!