Other languages with Google Translate

Musik i våra kyrkor

Välkommen att ta del av ett mycket varierat musikaliskt program i våra kyrkor!

Välkommen på konsert med Romele blåsorkester och Ingmar Nordström i Västra Vrams kyrka söndag 16/6 kl 18! OBS! Biljetter 150 kr säljes vid dörren. Kontant eller Swish.

Konsert i Västra Vram 16/6 kl 18

26/6 Västra Vrams församlingshem kl 14 - 16. "Visa vid midsommartid".

Jordgubbsträffar med musik i Linderöd och Västra Vram i juni

Välkommen till två jordgubbsträffar med musik: 23/6 Linderöds missionshus kl 14 - 16. Allsång. 26/6 Västra Vrams församlingshem kl 14 - 16. "Visa vid midsommartid".

Välkommen till medeltidskonsert med Ensemble Laude Novella, Åsens trubadurer och medeltidsensemble i Linderöds kyrka lördag 6/7 kl 18.00! (Foto: Johannes Holmberg).

Konsert med Ensemble Laude Novella i Linderöd 6/6 kl 18

Välkommen på konsert med medeltidstema: "Legendballader och riddarspel" i Äsphults kyrka söndag 7/7 kl 14! (Foto: Axel Graneskog).

Konsert med medeltidstema i Äsphult 7/7 kl 14

Välkommen på konsert i Västra Vrams kyrka söndag 28/7 kl 18! Nils Thorkelsson Persson framför Bach, Vivaldi och Haydn på sina båda instrument. Vi inleder med mässa i kyrkan 17.30. (Foto: N Thorkelsson Persson).

"Orgeln och fiolen" - konsert i Västra Vram 28/7 kl 18

Välkommen till Musik i sommarkväll i Linderöds kyrka söndag 4/8 kl 18.00, då Linderödsflickorna framträder!

Musik i sommarkväll med Linderödsflickorna i Linderöd 4/8 kl 18

Välkommen på Lilla Vokalensemblens releasekonsert "Inunder stjärnor" i Västra Vrams kyrka fredag 9/8 kl 18.00! (Foto: Fredric Dacke).

"Inunder stjärnor" - releasekonsert i Västra Vram 9/8 kl 18

Välkommen till en Mässa med mycket Taizésång i Östra Vrams kyrka söndag 25/8 kl 18!

Mässa i Taizéanda i Östra Vram 25/8 kl 18

Välkommen till Kyrkans skog, Brostorp vid Äsphult söndag 22/9 kl 14.00! SPF-kören och Gun-Britt Stihl medverkar! (Foto: C Landgren).

SPF-kören och Gun-Britt Stihl i Kyrkans skog, Brostorp 22/9

Välkommen till Mässa med musik i Östra Vrams kyrka söndag 29/9 kl 18.00. Pianoelever och "The Mühlhäusers" medverkar.

Pianomusik i Östra Vram 29/9 kl 18

Bara den som vandrar nära marken VV

00:00
Så här låter församlingen i Västra Vrams kyrka i en psalm, "Bara den som vandrar nära marken".

funderar ni på att gifta er?

Ta en titt på presentationen av Musik vid vigsel innan ni bokar tid med kyrkomusikern för musiksamråd!

mer om musikverksamheten

Musikverksamheten i Västra och Östra Vrams församling.

I Linderöd finns Barnkören Silverbarnen.

I Linderöd och Äsphult finns Kyrkokören.

Nyfiken på våra orglar i pastoratet? Här finns en presentation av pastoratets orglar.

Cecilia Landgren

Västra Vrams pastorat