Other languages with Google Translate

LEDIGA TJÄNSTER

Västra Vrams pastorat erbjuder en kantorstjänst på 75%

Västra Vrams pastorat ligger på natursköna Linderödsåsen. I pastoratet finns fyra kyrkor och ett rikt arbete som riktar sig till olika åldrar som vi vill fortsätta att utveckla. Arbetslaget består av 14 personer och vi har ett nära samarbete med ideella.

Vi söker dig som vill bygga församling och sprida evangelium. Vi vill att du tycker om att arbeta i team med arbetskamrater och ideella.

Vi är ett aktivt pastorat med ett rikt musikliv, med körer i olika åldersgrupper. Vi tror att verksamhet och gudstjänstliv berikas av musik från olika genrer och stilar.

Arbetsuppgifter:

Att tjänstgöra vid gudstjänster och kyrkliga handlingar

Leda och utveckla pastoratets körverksamhet tillsammans med kantorskollega

Andakt på äldreboende

Konfirmandverksamhet

Kvalifikationer

Kantorsutbildning och god kännedom om och förankring i Svenska kyrkans tro och liv.

För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.

Tillträde 2020-01-15 eller efter överenskommelse.

För mer upplysning om tjänsten kontakta: kyrkoherde Catrin Sundelius, 044-312378 , catrin.sundelius@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan och dina handlingar senast 2019-12-06 till Västra Vrams pastorat, Vrams Bygata 3, 298 32 Tollarp eller vastravram.pastorat@svenskakyrkan.se

Sista ansökningsdag är den 2019-12-06. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.