Other languages with Google Translate

Filmer från Västra Vrams pastorat 2015 - 2019

Klicka på Youtubelänkarna nedan för att se en del av allt som har hänt på musiksidan i pastoratet!

Problem med youtubelänkar

Att infoga och visa filmer från youtube fungerar oftast men inte alltid, på grund av nya begränsningar från youtube.

Problemen beror på att vi sedan början av 2019 har en gräns på hur många anrop svenskakyrkan.se får göra till youtube.com. Vi har idag en gräns på 10 000 anrop per dag, som vi ofta når upp till. Räknaren nollställs klockan 9:00 varje dag, vilket gör att de flesta problemen uppkommer på morgonen, innan klockan nio.

Vi har ansökt om en högre gräns och ser samtidigt över lösningen för att se hur vi kan göra den stabilare.

Uppdatering 9/4: Vår ansökning har blivit beviljad och under slutet av mars verkade det fungera bra att visa filmer via youtube. De senaste dagarna har dock problemen tyvärr kommit tillbaka. Felsökning pågår.

Kompiskörens resa till mora mars 2019

Kompiskören har varit på en spännande resa till Mora för att delta i UngiKörs sjungande årsmöte! Förutom det fick vi se Dalahästar, Mora kyrka, åka Vasáloppet, träffa 2018 års Barn- och ungdomskörledare Margareta Raab, upptäcka en massa landskap i Sverige, leka i snön, höra och se Sveriges Undgdomskör, åka hyrbil både åt rätt och åt fel håll, kort sagt uppleva väldigt mycket under en helg! Klicka på länken nedan och följ med på vår spännande resa!

Kompiskörens Disneykonsert maj 2018

Till förmån för ett barnhem i Sydafrika, Alldays, planerade och genomförde Kompiskören en konsert med Disneytema: sånger och kostymer, mellansnack och lite skådespeleri! Stort tack till Kyrkliga Onsdagsgruppen i Västra och Östra Vram som bidrog med fika och lotterier!

kompiskörens resa till uppsala i mars 2017

I mars åkte delar av Kompiskören till Uppsala för att delta i UNGiKÖRS sjungande årsmöte och workshop med körledare David Molin. Det var väldigt spännande! Klicka på Youtubelänken nedan för att se vad vi hittade på!

Silverbarnen på turné till kristianstad i februari 2017!

Barnkören Silverbarnen fick chansen att sjunga i Gallerian, Kristianstad, till förmån för Barncancerföreningen onsdagen 15 februari 2017.
Klicka på länken nedan för att se Youtubeklippet!

Västra Vrams pastorats personal önskar god jul 2016!

Klicka på Youtubelänken nedan!

Barnkörsång i Västra Vrams pastorat 2016!

Klicka på Youtubelänken nedan för att se vad barnkörerna i pastoratet varit med om under året 2016!

Egen barnmusikal i Västra Vrams pastorat

Klicka på Youtubelänken nedan för att se vår egen barnmusikal "Änglasnillen spekulerar" som framfördes i oktober 2016! Cecilia Landgren har gjort text och musik, utifrån ett arbete med Kompiskören och Miniorkören under våren 2016. Barnen har skapat grundhistorien och Kompiskören har gjort delar av texten till en av låtarna: Hon bara förstör.

Leonard Cohen på svenska i Västra Vram april 2016

Kyrkokören mötte Janerik Lundqvist - sångare och översättare, Rune Lindqvist - pianist och Katrin Grube - altviolinist i ett härligt musikmöte med L Cohens musik!

Kompiskören i Västra vram på köräventyr i stockholm

Klicka på Youtubelänken nedan för att följa med när Kompiskören åkte på körresa till Stockholm i januari 2016!

Requiem

Klicka på Youtubelänken nedan för att se och höra Requiem av Jens Bragdell-Eriksson!

TANKAR I VÄSTRA VRAMS PASTORAT INFÖR EN STOR KÖRUPPLEVELSE

Klicka på Youtubelänken nedan för att se och höra vad några deltagare och upphovsmannen till Requiem säger. Requiem av Jens Bragdell-Eriksson framfördes i Västra Vrams kyrka i november 2015.

En kyrkomusikers upplevelse en vanlig, men ovanlig dag!

Klicka på Youtubelänken nedan och följ med en kyrkomusiker under en dag i oktober 2015!

Barnmusikalen "Ängel utan vingar"

Klicka på Youtubelänken nedan för att se barnen i Västra Vrams barnverksamhet framföra Karin Runows barnmusikal "Ängel utan vingar" i oktober 2015. Kompiskören har tal- och sångroller.

Cecilia Landgren

Västra Vrams pastorat