Ungdom

Många lär känna kyrkan under sin tid som konfirmander, men det finns ett liv även efter konfirmationen. Du som går i årskurs 9 eller gymnasiet är varmt välkommen till Världens bästa ungdomsgrupp! För dig som går i gymnasiet finns också möjligheten att vara med som "Ung ledare" i våra konfirmandgrupper.

Ungdomsgrupp

Under hösten 2017 och våren 2018 kommer det att vara regelbundna träffar för ungdomar onsdagar från kl.17.00-21.00 med start 6/9. Vi kommer att fira en enkel Mariamässa kl.19.00.

Unga ledare

För dig som går på gymnasiet eller är äldre finns möjligheten att finnas med i vårt konfirmandarbete som Ung ledare. Som Ung ledare finns du med i konfirmandgruppen som ledare men får också delta i vår ledarutbildning där du får träffa nya vänner som är unga ledare i andra församlingar.

För att vara ung ledare ska du själv vara konfirmerad.

För mer information kontakta: Annalena Geiron-Widén. tel. 0709-15 20 13