ORGANIST/KANTOR 100%

Vi finns i hjärtat av Sörmland och bjuder på både tätort och landsbygd. På rimligt avstånd finns flera större städer och till Stockholm tar man sig med tåg på dryga timman. Pastoratet består av två församlingar med nyrenoverade kyrkor.

Vi är ett arbetslag med stort engagemang för församlingsarbete, barn- och ungdomsverksamhet, asyl- och flyktingarbete, fin samverkan med andra samhällsaktörer och god ekonomi. Vi har ett rikt musikliv med både konserter och mycket fokus på musik i våra gudstjänster. Båda våra kyrkor är utrustade med fina orglar och flyglar. Vi har även en cembalo, fiol samt full utrustning av trummor, bas, gitarr och digitalpiano. Våra körer är stora och väl upparbetade.

Vi söker nu en organist/kantor. Tjänsten innefattar:
- Huvudansvar för musikverksamheten i pastoratet
- Gudstjänster och förrättningar
- Två vuxenkörer
- Orgelelever
- Musikgudstjänster och konserter

Tjänsten är tillsvidare på heltid.
Kom gärna och besök oss, vi står för kostnaden.
Tillträde efter överenskommelse.

Om du har frågor om tjänsten tveka inte att höra av dig!
Kyrkoherde Thore Rosenberg: 070 915 20 12
Kyrkorådets ordförande Peter Vogt: 070 541 22 94

Skicka din ansökan och ditt cv, senast den 25 augusti, till: v.vingakerosteraker.forsamling@svenskakyrkan.se