Präst och musiker sökes

Är du präst eller musiker som uppskattar bredd i uppgifterna och har ett särskilt hjärta för unga?

söker komminister (100%) och kyrkomusiker (75%)

Vi söker dig som uppskattar att arbeta med mångsidiga uppgifter och har ett hjärta för unga.

Vreta klosters församling ligger strax norr om Linköping. Församlingen har fem kyrkor med ett rikt och varierat gudstjänstliv. Här finns tätorterna Berg och Ljungsbro. Folkmängden är drygt 10 740 invånare och ca 70 procent är medlemmar i Svenska kyrkan.

Församlingen har ca 30 anställda och driver utöver ordinarie församlingsverksamhet Hansgårdens förskola samt Ljungsbro café & second hand.
Som medarbetare hos oss blir du en del av ett arbetslag med mycket värme, humor, spontanitet och kärlek.

Läs mer om församlingen i vår församlingsinstruktion.

tillträde

Enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Sedvanliga ansökningshandlingar skall vara oss tillhanda senast 15 maj 2018 och skickas till:

590 70 Ljungsbro

e-post till Vreta klosters församling