Other languages with Google Translate

Voxtorps församling

Då gick Jesus fram till dem och talade till dem:"Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar: döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla alla de bud jag gett er och jag är med er alla dagar till jordens slut. Matt:28 18-20.

Voxtorps församling ligger ca en mil sydöst om Värnamo och har ca 1400 medlemmar.
Församlingen har mycket av sin verksamhet förlagd till Ansgarsgården och dess kyrka, mitt i Bors samhälle. Under sommaren används dock Voxtorps kyrka betydligt mera. Den ligger ca 2 km utanför samhället. Särskilt uppmärksammad är "Vägkyrkan" under tre veckor i juli.
Mässan är i centrum i vår församling. Varje onsdag ( utom under sommaren ) firas "Veckomässa" i Ansgarsgårdens kapell.  Minst var annan söndag firas mässa.
Välkommen till våra gudstjänster, körer, barn- och vuxenverksamhet. Församlingen är känd för sin inrikting på pilgrimsarbete med pilgrimsresor, pilgrimsvandringar etc.