Other languages with Google Translate

Gällaryds församling

Ni har inte utvalt mig, utan jag har utvalt er och bestämt er till att gå ut i världen och bära frukt, den frukt som består...." Joh 15:16.

Gällaryds församling ligger 18 kilometer sydöst om Värnamo. och 8 km utanför Bors samhälle.
Församlingen har ca 450 medlemmar.
Mässan är församlingens mittpunkt. Därför firar vi i Gällaryds församling mässa minst var annan söndag.
Vi har många mötesplatser i församligen, bl a som bibelstudier, körverksamhet och ett omfattande barn/ungdomsarbete. Under hela sommaren hålls "Fredagsbön" i Gällaryds kyrka kl 19. Efteråt serveras kaffe.
I Gällaryds församling finns också Ohs Kyrka, en bruks- och stiftelsekyrka, där det firas gudstjänst ca två gåner i måndaden.
Församlingen är känd för sitt stora engagemang för sin bygd och har många och djupa kontakter med skola, Hembygdsförening, Samhällsförening etc.
Välkommen till vår församlings alla gudstjänster och verksamhet.