Kör/Musik

Körer
Det finns något för alla från sex år och uppåt. Det viktigaste är att du vill sjunga tillsammans med andra, oavsett om du prövat det tidigare eller ej. Kom, sjung och ha roligt! Har du sjungit länge eller har du alltid längtat efter att få börja? Inom församlingen finns det många olika körer med olika inriktningar och för olika åldrar. Att vara med i våra körer kostar ingenting.

Körledare Ingela Bertilsson 0706-488672

Med anledning av Covid-19 ställer vi om; vuxenkörerna övar i Fränninge kyrka, kortare körövningar, längre avstånd, inga uppsjungningar inomhus tills vidare och ingen fika.

Fränninge församlingshem
Torsdagar:
Stjärnorna: 6-årsgrupp - åk 1 kl.14.00 - 14.30. Start 3/9
Stella Mix: åk 2 - åk 6 kl.14.45 - 15.30. Start 3/9

Körfritids
Under torsdagseftermiddagen erbjuder vi körfritids. När du inte sjunger kan du spela spel, pyssla, göra läxor mm.
Lena Carlsson och Tova Hansson Fridh finns på plats. Körfritids är öppet till 15.30.

Fränninge Kyrka
Kyrkokören Himlaröster: Blandad vuxenkör från 13 år och uppåt
kl.19.00 - 20.30. Start 3/9

Drängakören: Fyrstämmig manskör, övar vissa söndagskvällar
kl.19.00 - 20.30. Start 6/9

Spontankören är vilande tills vidare.

Sångarhälsningar Ingela Bertilsson

Hyr Öveds kyrka och Fränninge kyrka till konserter!

Kyrkorna är fantastiska konsertrum.
För mer information kontakta pastorsexpeditionen 0416-301 07