Några äldre personer sitter vid ett bord och äter soppa och samtalar.
Foto: Johannes Frandsen

Vuxen

Filmkvällar, syföreningar och sopplunch med mera

Filmkvällar i Fränninge

Fränninge församlingshem 19-21

Dag: ca en gång i månaden kostnadsfri filmvisning

Onsdagarna 15 februari, 15 mars och 19 april är det filmvisning i Fränninge församlingshem kl. 19. Lena Jönsson & Niclas Thoor hälsar er välkomna!

Syföreningar

Starrarp

Träffas i hemmen sista onsdagen varje månad.
Kontaktperson Eva Sörensson 0705-420264

Öveds kyrkliga arbetsförening

Kontaktperson Karin Rasmusson 0415-41258.

Östra Kärrstorps församlingshem 13.30

Onsdagarna den 8 februari, 8 mars, 12 april och 10 maj bjuds det på underhållning, hembakat och kaffe.

Sopplunch

Fränninge församlingshem 11.30-13

Tredje onsdagen i januari-april och september-november serveras sopplunch, ärtsoppa och grönsakssoppa med plättar och kaffe.

Onsdagarna den 8 januari, 15 februari, 15 mars, 19 april, 17 maj. Lena Jönsson hälsar er välkomna.

Besöksgrupp

Församlingen har en besöksgrupp. Gruppen besöker församlingsbor som har svårt att lämna hemmet och önskar besök eller samtal via telefon. Kontakt Lena Jönsson 0416-30116. Under pågående pandemi går det också bra att kontakta Lena om du behöver hjälp med handling och/eller uthämtning av recept.