Ungdomsgrupp och SKU

Ungdomsgruppen och Svenska Kyrkans Unga är tänkt för dig som går i åk 7 eller högre. Vad gör vi? Fikar, ser på film, bakar, pysslar, pratar, åker iväg någonstans...? Ni bestämmer!

Ungdomsgruppen träffas tisdagar 18.30-20.30 i Kyrkans allrum i Morgongåva. Vi fikar, umgås och hittar på saker utifrån deltagarnas önskemål. Terminsstart 3/9 -19.

SKU träffas första torsdagen i månaden kl 19.00-21.00 med start den 12/9.

Ledare för båda grupperna är Johannes Risberg.

Tidigare har ungdomsgruppen, utöver de vanliga träffarna, bl.a. planerat och genomfört den populära technomässan samt åkt på läger, gjort en resa till skid-VM i Falun och åkt på studieresa till Krakow.

Vad är Svenska Kyrkans Unga?

SKU är en demokratisk rörelse av barn och unga inom Svenska kyrkan. Det innebär bl a att du har möjlighet att påverka och bestämma vad vi ska göra. Måste man vara troende för att vara med? Nej! Vi kan diskutera och fundera tillsammans kring Gud och livet och då ska du, oavsett om du är troende eller inte, kunna känna dig delaktig. Läs mer på svenskakyrkansunga.se.