Lilla kyrkhäng

På tisdagar anordnar vi efter skolan-aktiviteter för dig i klass F-3. Vi planerar utifrån era önskemål. Häng med på kyrkhäng!

Varannan tisdagseftermiddag kl 14-16 ordnar vi mellanmål och efter skolan-aktiviteter för dig som går i åk F–3.

Kl 13.30 går elever i åk F–2 gemensamt, tillsammans med ansvarig ledare, från skolan till Kyrkans allrum. Elever i åk 3 tar sig själva till Kyrkans allrum när de slutar skolan kl 14. Vi går inte tillbaka till skolan efter Lilla kyrkhäng.

Personal finns på plats hela tiden. Kostnadsfritt. Gratis wi-fi finns!

Målsman anmäler till ledare Johannes Risberg tel. 0224-620 47, johannes.risberg@svenskakyrkan.se. Begränsat antal platser!

Grupp 1 träffas jämna veckor (med start 3/9)
Grupp 2 träffas udda veckor (med start 10/9)
Uppehåll på skolloven.