Församlingsblad

Vi ger ut ett församlingsblad gemensamt med Nora församling, Västerlövsta pastorat och Östervåla-Harbo pastorat. Där hittar du information om kommande händelser, reportage från olika aktiviteter, betraktelser, kalendarium och korsord.

Församlingsbladet delas ut fyra gånger per år till alla hushåll inom de geografiska områdena för Heby kommuns församlingar. Får du inte tidningen? Kontakta kansliet på 0224-620 37. Du kan också läsa tidningen online nedan eller ladda ner äldre nummer i form av PDF-filer genom att klicka på någon av länkarna.

När Vittinge gav ut ett församlingsblad på egen hand hette det Kyrkhälsning. Vi har också haft ett årslångt samarbete med enbart Västerlövsta pastorat. Då kallade vi tidningen helt enkelt "Kyrkhälsning och Kyrkbacken".