Församlingsblad

Vi ger ut ett församlingsblad gemensamt med Nora församling och Östervåla-Harbo pastorat. Där hittar du information om kommande händelser, reportage från olika aktiviteter, betraktelser, kalendarium och korsord.

Församlingsbladet delas ut fyra gånger per år till alla hushåll inom geografiskt område för Vittinge församling, Nora församling, Östervåla församling och Harbo församling.  Får du inte tidningen? Kontakta kansliet på 0224-620 37. Du kan också läsa tidningen online nedan eller ladda ner äldre nummer i form av PDF-filer genom att klicka på någon av länkarna.

När Vittinge gav ut församlingsblad på egen hand hette det Kyrkhälsning. Vi har också haft ett årslångt samarbete med Västerlövsta pastorat. Då kallade vi tidningen helt enkelt "Kyrkhälsning och Kyrkbacken". Nu är församlingsbladet gemensamt för församlingarna Nora, och Östervåla-Harbo.