Barnkören

Barnkören är för barn i låg- och mellanstadieåldern. Vi ses en gång i veckan och sjunger, fikar och har kul tillsammans! Ett par gånger om året framträder vi i samband med gudstjänster, bl.a. i den årliga djurgudstjänsten. Vi medverkar också i luciatåg tillsammans med ungdomar.

Barnkören övar onsdagar kl 18.00-19.00 i Kyrkans allrum, Morgongåva. Målsman anmäler till kansliet: vittinge.forsamling@svenskakyrkan.se eller 0224-620 37.

Under skolloven har kören uppehåll. Terminsstart 29/8-18, varmt välkommen då!

Ledare: kyrkomusiker Inga-Britt Thalin och assistent i församlingsarbetet Johannes Risberg.

Går du i högstadiet och är sugen på att sjunga i kör? Då är du välkommen till Kyrkokören!