Spanarna i Vist

Du som går på lågstadiet är välkommen till Spanarna! Vi träffas i församlingshemmet tisdagar 16.15-17.15. Välkommen till oss!

Du som går på lågstadiet är välkommen till kyrkans "Spanarna". Där kommer vi att med hjälp av lek, naturupplevelser, pyssel, teater, bibelberättelser, gemenskap och mycket mera spana på livets olika skeenden. Vi är både ute och inne.

Vi träffas i församlingshemmet på tisdagar kl 16.15-17.15, och vi medverkar också vid vissa gudstjänster.

Spanarna börjar vecka 36. Vi hämtar er i skolan och vi går tillsammans till församlingshemmet.

Anmälan och frågor senast den 28 augusti till Annika Zeylon via mail annika.zeylon@svenskakyrkan.se

Hoppas att vi ses!
Hälsningar Britt-Marie & Annika

Affisch för utskrift, klicka här!