Odla tillsammans!

Kultur betyder odla - odla tillsammans!  I höst startar ett odlingsprojekt på tomten vid Vislanda prästgård, vill du vara med?

Kultur betyder odla - odla tillsammans! I höst startar ett odlingsprojekt på tomten vid Vislanda prästgård för enskild och gemensam odling. Syftet är att människor med olika kulturell bakgrund ska mötas i ett gemensamt intresse och ta ansvar tillsammans för en liten bit av vår jord. Vi startar projektet under hösten för att kunna så och plantera i vår. Du som vill odla tillsammans med andra kan kontakta Kristin Horn Sellström 0731-594800 eller Gun-Britt Östling 070-6503045.

Välkommen att vara med!