Vi söker kyrkomusiker!

Är du vår nya kyrkomusiker?

Vi söker musiker som kan arbeta både med traditionell kyrkomusik och med nya former för att engagera alla åldrar. En stor uppgift är att bygga upp och utveckla körverksamheten. Vi vill att musiken ska vara en tydlig del av vårt barn- och familjearbete. Våra konfirmander och ungdomar behöver få en inspirerad ledare som vill möta dem i deras musikaliska värld. Vi har två kyrkorglar, en digitalorgel och ett digitalpiano.

Arbetsort: Vislanda och Blädinge, Alvesta kommun
Arbetsplats: Församlingshemmet Lyktan, Vislanda
Löneform: Fast månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstider: Schemalagd arbetstid på hel- eller deltid.
Antal lediga platser: 1-2

Kompetenskrav: Kantorsexamen eller likvärdig kompetens för klassisk kyrkomusik för orgel och piano. Goda kunskaper i att arbeta med kör. Utbildning i sång och andra instrument samt kunskaper i att leda ensemble är en merit.

Ansök via e-post till vislanda.pastorat@svenskakyrkan.se senast den 25 februari. Intervjuer sker löpande, så snart ansökningar kommit in.

Tillträde snarast!

Mer information: Kontakta kyrkoherde Anders Lindow 0472-302 27 eller kyrkorådets ordförande Kjell Magnusson 0472-303 73, 072-7037301

Vislanda och Blädinge församlingar ligger nära Alvesta och Växjö. Här finns drygt 2 700 invånare varav 75 % tillhör Svenska kyrkan. Den 1 januari 2020 ombildas pastoratet till Vislanda-Blädinge församling.  Vi har ett arbetslag med 11 personer som tillsammans med förtroendevalda och ideella bedriver en omfattande verksamhet i samverkan med många lokala aktörer. Närheten och de goda kommunikationerna till Växjö gör att vi är ett inflyttningsområde för unga familjer. Vi har därför många dop, stora barngrupper och aktiva föräldrar. Vi firar vardagsgudstjänster och har ett starkt samarbete med Vislandaskolan F-9.