Visby stift Besöksadress: N:a Kyrkogatan 3A, 62155 Visby Postadress: Box 1334, 62124 Visby Telefon:+46(498)404900 E-post till Visby stift

VATTEN I NATTEN

Sommaren 2019 är vattentältet som vanligt öppet utanför Österport.

Vi kommer som vanligt att servera vatten och försöka vara en oas i Visbys nattliv. Alla är välkomna att titta in, dricka vatten och bara vara.

Tyvärr har vi denna sommar blivit tvugna att dra ner något på våra öppettider och vi kommer därför att ha öppet varje kväll, mellan kl. 21.00 - 00.00, med undantag av fradag och lördagar i veckorna 28, 29 och 30. Detta beror uteslutande på att vi har allt svårare att hitta volontärer som kan ställa upp ända till kl. 04.00.

Vatten i Natten bygger på frivilliga insatser och vi behöver verkligen Din hjälp! Kom och var en vuxen, närvarande medmänniska. Du behöver inte kunna svara på alla frågor - du behöver bara vilja finnas med och göra nytta.

Vill du ha lite vatten?
Bild: Benjamin Ulbricht

Du kan också ge ett bidrag till Vatten i Nattens arbete genom att swisha valfritt belopp till nummer: 123 263 58 37.

Välkommen att höra av dig om du har frågor och funderingar.

Kontaktperson för Vatten i Natten:

Stellan Bergström