VATTEN I NATTEN

Nytt namn - samma verksamhet!

Den 29 juni öppnade vi åter upp tältduken för Vatten i Natten! Precis som tidigare somrar kommer vi att hålla öppet varje natt mellan kl. 21.30 till ca. kl. 04.00, fram till och med den 11 augusti. Vi kommer som vanligt att servera svalt vatten och finnas tillgängliga för alla de som rör sig i Visbys nattliv.

Välkomna!

Vill du ha lite vatten?
Bild: Benjamin Ulbricht

Vatten i Natten bygger på frivilliga insatser och vi behöver Din hjälp! Kom och var en vuxen, närvarande medmänniska. Du behöver inte kunna svara på alla frågor - du behöver bara vilja finnas med och göra nytta.

Du kan ge ett bidrag till Vatten i Nattens arbete genom att swisha valfritt belopp till nummer: 123 263 58 37.

Välkommen att höra av dig om du har frågor och funderingar.

Kontaktperson för Vatten i Natten:

David Kurki, Telefon: 070-471 28 40