Våra kyrkor

Tre vackra, och olika, kyrkorum finns i Visby domkyrkoförsamling. Har du upptäckt de alla än?

Visby domkyrkoförsamling har tre kyrkor.

Visby S:ta Maria domkyrkan är den stora medeltida katedralen mitt i Visby innerstad. Lite modernare i sin arkitektur är Visborgskyrkan som ligger i södra Visby, och Terra Nova kyrkan.

Vart och ett av dessa kyrkorum är olikt de andra. Gudstjänsterna har också olika karaktär. I alla kyrkorna finns möjligheter att tända ett ljus. I domkyrkan finns dessutom en förbönsplats där du kan skriva ner en förbön för någon - en bön som sedan fogas in i kyrkans förbön under en av veckomässorna.

Oavsett var du bor är du alltid välkommen till våra kyrkor!

Du är välkommen att fira gudstjänst med oss, delta i aktiviteter, hjälpa till som frivillig eller bara använda kyrkorummet för enskild andakt och bön.