Universitetskyrkan Visby

Universitetskyrkan är Visby domkyrkoförsamling vid Campus Gotland. In english below.

Universitetskyrkan vill skapa mötesplatser och sammanhang där människor får möjlighet att dela erfarenheter och livet med varandra.

Vi finns till för alla oavsett tro. Men även för de utan tro. Präster i Svenska kyrkan har absolut tystnadsplikt

Kontaktuppgifter längre ner på sidan.

UNIVERSITY CHAPLAINCY CAMPUS GOTLAND

We are the chaplaincy at Campus Gotland in Visby.

Our aim is to create spaces and opportunities for people to connect and share experiences. We are here for you regardless of belief. We serve people of different religious traditions as well as people of other (or no) spiritual convictions.

Our chaplain listen to your concerns and are bound by professional confidentiality.

Call or email to make an appointment. Contact information to chaplain Petra.

Längtan

Vuxen väg till tro - Katekumenat

Längtar du efter att, tillsammans med andra, få samtala om livet och tron? Söker du ett sammanhang där dina frågor och erfarenheter är utgångspunkten, inte de färdiga svaren? Då kan Katekumenatet – en vuxen väg till tro – vara något för dig!

Körer

Sjung för livet! Visste du att körsångare blir glada och friska? Det är numera vetenskapligt bevisat. Välkommen att sjunga med oss!

Andliga meditationsövningar

Hur pratar jag med Gud? Meditation är ett sätt. Se filmerna med andliga övningar. Inga förkunskaper behövs men en bra stol kan vara bra.

Bild på en uppslagen kalender

Vad är på gång i församlingen?

Vill du veta när det är gudstjänst i helgen? Eller vad som händer i morgon? När är det Klapp och klang, och hur dags var det? Du når vår kalender på flera olika sätt. Men börja gärna här.