Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Tisdagsträff

Café med gäst kl 13.30 . Varannan tisdag i Visborgskyrkan.

Tisdagsträffar i Visborgskyrkan

Vi träffas tisdagar ojämna veckor i Visborgskyrkan. Kafé med gäst från klockan 13.30.

Vi börjar den 25 september med "Livet säger kom" - sånger och texter av och med Alma Hedlund Emilsson.
9 oktober Allsång och bibeläventyr med Carina Hansén och Malin Martis från Klinte pastorat.
23 oktober "Bin - livsnödvändiga för vår överlevnad!" med biodlaren Christer Hedlund.
6 november "Sånger med ljus och värme" - trubadur Stefan Larsson.
20 november ”Våga fråga - om mina val i livet”. Diakon Eva-Mari Karlsson Kempi gästar oss.
4 december "I Adventstid" - SPF-kören sjunger, präst Doris Lemke.