Sommarkul på Fårö

Ett läger för barn & deras vuxna från norra Gotland och Visby. 28-31 juli 2019

"Ett läger med pärlglans"

Äventyr, meditation gemenskap. Bad, lekar, fika, god mat, andakter, mässa och möten med medmänniskor.

På programmet står bad, lekar, fika, god mat, föräldrasamtal med mera. Andakt morgon och kväll. Mässa.

Vi bor på FBU-gården på Fårö. Boende, mat, alla aktiviteter och utflykter ingår. Transport till Fårö kan ordnas vid behov. Präster, pedagoger, musiker och ideella ansvarar för dagarna.

Information och anmälan:

Juana Baumann, diakon Norra Gotlands pastorat
Tele: 072-719 27 18

Doris Lemke, komminister Visby domkyrkoförsamling
SMS: 070-618 88 24

Vuxna 600:-, barn från 2 år 300:-. Anmäl er senast 1/7. Anmälan är bindande.
Reducerad avgift vid behov - kontakta Juana eller Doris
OBS! Vid avbokning efter 20/7 faktureras hela avgiften. Avbokning gäller endast mot läkarintyg
Inbetalas till bg 506-1692, märk ”familjeläger + namn”

Mer information i broschyren, plus anmälantalong om du föredrar snigelpost.

Välkommen till "Sommarkul på Fårö". Fyll i formuläret nedan för att anmäla till lägret. Formuläret skickas som e-post till Norra Gotlands pastorat och hanteras som all e-post till Svenska kyrkan. Vill du läsa mer om hur Svenska kyrkan hanterar GDPR så hittar du information om detta exempelvis på Visby domkyrkoförsamlings förstasida.