Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Öppet Hus

Soppa och inspirerande berättelser i lunchtid hos Terra Nova kyrka.

På tisdagar jämna veckor välkomnas en gäst till Terra Nova kyrkan, och strax innan kan den som önskar äta lite soppa. Sopplunchen börjar klockan 12 och därefter gör gästen entré klockan 13.

program

11 september. "Kvinnor i Etiopien" med Kersti Karlsson som verkat i Etiopien under många år berättar.

18 september. Kvartetten "Stoj" sjunger och spelar.

2 oktober. "Från Rotarve till Memphis" med Maj-Britt Jeppsson.

16 oktober. Roy Cedergren sjunger och spelar.

30 oktober. Malin Martis bjuder in till "Vi sjunger tillsammans".

13 november. Lars och Olga Ahlner visar bilder och berättar om en resa i Georgien.

27 november. Mikael Larsson visar bilder och berättar om ringmärkning av fåglar.

11 december. Julbord i Terra Nova kyrkan. Vår kantor Alma Hedlund Emilsson sjunger julens psalmer.