Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Ungdomsassistent i Terra Novakyrkan

Visby domkyrkoförsamling söker en ungdomsassistent med huvudsaklig placering i Terra Novakyrkan

Visstidsanställning15 augusti 2018 – 30 juni 2019, 100%

Vi söker dig som tillsammans med vår pedagog arbetar i huvudsak med verksamheten som riktar sig till barn och ungdomar i församlingen. Vi har idag öppen förskola, som vi kallar Klapp & Klang i både Visborgskyrkan och Terra Novakyrkan samt After school som är fritidsverksamhet för barn 10-13 år. Vår förhoppning är att åter igen starta barnkör i Terra Novakyrkan.

Vi hoppas att du som söker har någon erfarenhet av kyrkans verksamhet som deltagare eller ideell ledare och önskvärt är att du också är musikalisk och spelar något instrument. I kyrkan finns både förskola och annan verksamhet på dagtid och som anställd får man vara beredd att hjälpa till där det behövs. Självklart är du medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar och omfattar den kristna tron.

Vid erbjudande om anställning ska utdrag ur belastningsregistret lämnas.

För mer information kontakta domprost Mats Hermansson, tel 0498-20 68 48.

Intresseanmälan med CV skickas till:
Norra kyrkogatan 4
621 55 Visby