Timvikarier sökes till Förskolan Sankta Maria

Just nu är vi i behov av fler timvikarier till vår verksamhet. Är du intresserad?

Du behöver ha viss vana av arbete med barn och intresserad av att hjälpa och stödja barnen under deras dag på förskolan. Meriterande är om du arbetat på förskola tidigare och har vana i att leda aktiviteter med barn.

Vår förskola arbetar utifrån skollag, läroplan för förskola och barnkonventionen och har ett traditionellt arbetssätt där vi är ute mycket och använder skapande och forskande i vår verksamhet.

Vi är en liten fin och trevlig förskola med två avdelningar och finns i Terra Nova kyrkans lokaler på Terra Nova Torg 9, Visby.

Är du intresserad av att arbeta hos oss så är du välkommen med din ansökan (personligt brev och cv) via e-post alternativt till Visby domkyrkoförsamling, Norra Kyrkogatan 4, 621 55 Visby.

Frågor kan du ställa direkt till anna.lindskog@svenskakyrkan.se

Välkommen

Vänligen Anna Lindskog