Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Sjung för Världens Barn

Konsert till förmån för insamlingen Världens Barn fredagen 28 september klockan 19.00 i Visborgskyrkan.

Den 28 september har vi konsert med domkyrkoförsamlingens körer Kumbaya, Barnkören Sankta Maria, Soul Children Sankta Maria och Ungdomsgospelkören DUG i Visborgskyrkan, Stenkumlaväg 14.

Körledare är Alma Emilsson Hedlund.

Konserten är ett initiativ i samband med insamlingen till Världens Barn som samma helg gör en nationell insats i såväl radio som teve. Konserten har fritt enträde, men bidrag till insamlingen mottages tacksamt. Du kan också ge ett bidrag på en gång. På bilden nedan finner du såväl Radiohjälpens bankgironummer som det swish-nummer Röda korset Gotland tagit fram, 123 236 0238 eller QR-koderna nedan.