En präst och två pedagoger!

Visby domkyrkoförsamling vill nå åldersgruppen 0 år-40 år. Det blir ett fyraårigt projekt och inför detta tillsvidareanställer vi en präst och två pedagoger.

Präst 100% tillsvidare

Tjänsten är en ordinarie prästtjänst med ett chefstillägg som innebär att du blir verksamhetsansvarig för 26 år och uppåt. I det verksamhetsområdet ingår bl.a att samarbeta med Uppsala universitet Campus Gotland, leda vårt vuxenarbete, och också vara en del av projekt 0-40 år.

Du kommer att vara en del av vår ledningsgrupp och naturligtvis också leda gudstjänster och kyrkliga handlingar.

Vi söker dig som vill göra Kristus ”känd, trodd och älskad”, har mycket eget driv, men som gillar både utmaningar och att arbeta med andra.

Det är en merit om du har tidigare erfarenhet som chef eller ledare.

Låter det här som något för dig? Efter att du har skickat din ansökan kan du komma och besöka oss, vi bjuder på resa och lunch. Under lunchen träffar du domprosten, kyrkorådets ordförande och några till. Då har du och vi möjlighet att ställa frågor, umgås och känna oss för.

Pedagogtjänst 100% tillsvidare

Du kommer att arbeta under enheten 0-12 år med att utveckla vår verksamhet med allt från babysång och Klapp och Klang till öppen verksamhet under eftermiddagarna. Du kommer också vara med på Himmel och pannkaka eller Gudomlig pasta som är en del av vår familjeverksamhet.

Har du kärlek till kyrkan och gillar allt från bebisar till nyblivna tonåringar, är utmaningsdriven och tycker om att arbeta både ensam och i grupp, då vill vi gärna att du söker tjänsten. Vi förutsätter att du har pedagogutbildningen eller det vi bedömer som likvärdigt.

Efter det att du skickat in din ansökan kan du komma och besöka oss. Vi bjuder på lunch och resa. Du får träffa domprosten och kyrkorådets ordförande och några till. Då får du och vi möjlighet att ställa frågor och känna oss för.

Projektanställd pedagog

Du kommer tillsammans med domprosten att driva projekt 0-40 under 4 år. Vi förutsätter att du har stor vana av att arbeta med alla åldrar inom spannet 0-40 år.

Du är målinriktad och har lätt för att samverka med andra utan att tappa fokus. Du är utmaningsdriven med en självklar närhet och trygghet i tro och kyrka. Har du dessutom musik som en del av din kunskapsbank och intresse så är det ett plus.

Vi söker dig som har pedagogexamen eller det vi bedömer likvärdigt.

Efter det att du har skickat in din ansökan kan du komma och besöka oss, vi bjuder på resa och lunch. Du får träffa domprosten och kyrkorådets ordförande och några till. Då får du och vi möjlighet att ställa frågor och känna oss för.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 8 oktober. Ansökningshandlingar skickas med epost till visby.domkyrko@svenskakyrkan.se.

Har du frågor? Ring gärna:

Domprost Elisabeth Ström
Tel 0498 20 68 59  eller 0725 20 68 59