Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Livets pärlor

Dopet - kärleken - döden. Mitt liv och den kristna tron i ett armband. Ny frälsarkransgrupp startar i församlingen.

Välkommen att utifrån pärlorna i frälsarkransen samtala om livet, egna erfarenheter, önskningar och den kristna tron. Onsdagen den 24 oktober startar domkyrkoförsamlingen en ny Frälsarkransgrupp. Vi börjar klockan 19:00 i Församlingshuset bredvid domkyrkan.

Anmäl dig till Frälsarkransgruppen genom församlingsexpeditionen, tel. 0498-20 68 00 eller e-post.

I samarbete med Sensus.