Kyrkogårdsarbetare med teknisk kompetens, 100 % 6 mån

Visby kyrkogårds- och fastighetsförvaltning ansvarar för Visby domkyrkoförsamlings kyrkogårdar och fastigheter. Vi söker nu en kyrkogårdsarbetare med teknisk kompetens för arbete på våra kyrkogårdar. Anställningen är heltid under 6 månader med möjlighet till eventuell förlängning.

Arbetsuppgifter:

Huvudsakliga arbetsuppgifter är skötsel av grönytor, skötsel, underhåll och reparationer av våra maskiner samt mindre anläggningsarbeten. I arbetet förekommer tunga arbetsmoment, varför det är viktigt att du har en god fysik.

Krav på kvalifikationer:

Minst gymnasial utbildning, antingen inom trädgård/naturbruk eller teknik/fordon.
Erfarenhet av grönyteskötsel/kyrkogårdsskötsel.
Kunskaper och erfarenhet att köra förekommande maskiner.
Kunskap och erfarenhet av att serva och reparera mindre maskiner som trädgårdstraktorer, gräsklippare och lastare.
Kunskaper och erfarenhet av att utföra grundläggande anläggningsarbeten.
B-körkort.

Teknisk eller mekanisk utbildning är meriterande men inte ett krav.

Personliga egenskaper:

Förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag.
Lätt för att samarbeta, noggrann och flexibel.
Initiativtagande – ser lösningar före hinder.

Varaktighet/arbetstid:

Säsongsanställning 6 mån, heltid, 40 tim/vecka med möjlighet till eventuell förlängning.

Tillträde:

Omgående eller efter överenskommelse.

Lön:

Fast lön enligt avtal. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.

Upplysningar lämnas av:
Hélène Sandsjö, förman Norra kyrkogården Tfn 0498-20 68 90, helene.sandsjo@svenskakyrkan.se

Anette Gardell, facklig företrädare (Kommunal) Tfn 0498-20 68 91, visby.krematoriet@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev senast 2019-04-23, märkt ”Kyrkogårdsarbetare” till:

Visby kyrkogårds- och fastighetsförvaltning

Peder Hardings väg 14