Husvärd i Terra Nova kyrkan

Visby domkyrkoförsamling söker en husvärd för tjänstgöring i Terra Nova kyrkan. Ansök senast den 28 februari.

Vad sker här? Högmässa varje söndag. Förskola i huset hela veckan. Familjegudstjänst mitt i veckan. Öppen förskola. Körer. Eftermiddagsverksamhet för skolbarn. Öppen Hus med program. Social samvaro lördag morgon. Samtalsgrupp. EFS-tradition. Med mera.

Arbetslaget i Terra Nova kyrkan består av präst, kantor, husvärd, församlingsassistent, ungdomsassistent och halvtid diakon (förskolan oräknad).  Ett liknande arbetslag finns i Visborgskyrkan, den andra kyrkan i församlingens södra distrikt. Visborgskyrkans präst är chef.

Uppgifter

• Värdskap i Terra Nova kyrkan
  • Vaktmästare vid veckogudstjänster
  • Uthyrning och servering
  • Lokalvård och god miljö

Tillgång till bil är önskvärt. Start från sensommaren men ett par veckors överlämning på försommaren.

Mer information: vik domprost Håkan E Wilhelmsson, 073-9809800.

Ansökan senast 28 februari 2020 till Visby domkyrkoförsamling, Norra Kyrkogatan 4, 651 55 Visby eller e-post.