Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Drop in-vigsel i november

Lördag 17 november klockan 13.00 - 15.30 är det möjligt att fira bröllop i domkyrkan. Och givetvis finns det även möjlighet till drop in-dop samma dag.

Välj var ni vill fira ert bröllop i domkyrkan. I Pilgrimskapellet, Stora kapellet, vid högaltaret eller mitt på Mariatorget. Vi har präster, organist och en solist på plats.

Efteråt bjuder vi på bröllopstårta, rosor, ballonger och alkoholfri bubbel. Kom ihåg att ta med er hindersprövning (och intyg om vigsel) samt era ringar.

För den som önskar finns det även möjlighet till drop in-dop.

Vill du veta mer kan du ringa vår präst Per-Ludwig Andersson på 0498-20 68 59.

Du hittar med om såväl vigsel som dop här på vår hemsida. Varför inte exempelvis låna en av våra vackra dopklänningar?