Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Drop in-dop i vår

Kom som du är och bli döpt i Sveriges kärlekskatedral, lördagen den 21 april mellan klockan 14:30 och 16:00. Nästa tillfälle kommer i höst, 17 november, under Gotland Pride.

Har dopet inte blivit av för dig, ditt barn eller en närstående? Ibland blir det så, och ibland sätter livet käppar i hjulen. Kom till Visby domkyrka och bli döpt utan krångel, för till Svenska kyrkan är alla välkomna.

Lördagen den 21 april, mellan klockan 14:30 och 16:00, har du möjlighet att få dig, ditt barn eller någon annan närstående döpt.

Skulle det vara så att ett bröllop snarare är aktuellt för er? Så roligt! Kom bara ihåg att ta med ett giltigt intyg om hindersprövning. Kanske det till och med skulle vara på sin plats med både dop och vigsel?