Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Musik

Visby domkyrkoförsamling har ett rikt musikliv med allt från körer till stora konserter. Aktuellt program finner du i kalendariet under kategorivalet "Musik & kör".

Tycker du också om att sjunga? Vi har olika körer du kan gå med i och är alltid öppna för nya idéer. Kontakta någon av oss kyrkomusiker om du vill veta mer om vilken verksamhet vi erbjuder idag.

Även gudstjänster och mässor i församlingen har olika uttryck och ett varierat musikutbud. Många uppskattar onsdagsmässorna - en på morgonen, en på kvällen.

Våra körer deltar i gudstjänster under året. Håll utkik i kalendern för att se vad som är aktuellt just nu.

Varmt välkommen!