Lediga tjänster hos domkyrkoförsamlingen

Vill du arbeta i Visby? Här utannonserar vi de tjänster som finns att söka hos Visby domkyrkoförsamling. Det kan gälla såväl till begravningsverksamheten, förskolan, Birkagården som till våra verksamheter i någon av de tre kyrkorna.

Norra kyrkogården, nya delen
Bild: Åsa Höjer

Kyrkogårdsarbetare - säsong 100 %, 6 mån

Visby kyrkogårds- och fastighetsförvaltning ansvarar för Visby domkyrkoförsamlings kyrkogårdar och fastigheter. Vi söker nu en kyrkogårdsarbetare för arbete på Visby Norra kyrkogård. Anställningen är heltid under 6 månader med möjlighet till eventuell förlängning.

Arbetsuppgifter:
Huvudsakliga arbetsuppgifter är skötsel av gräsytor, planteringar, grusytor samt mindre anläggningsarbeten. Arbetet utförs både för hand och med maskin. I arbetet förekommer tunga och enformiga moment, varför det är viktigt att du har en god fysik.

Krav på kvalifikationer:
-      Minst gymnasial utbildning, gärna inom trädgård/naturbruk.
-      Erfarenhet av grönyteskötsel/kyrkogårdsskötsel.
-      Kunskap och erfarenhet att köra förekommande maskiner.

Meriterande:
-      Kunskap och erfarenhet av att utföra grundläggande anläggningsarbeten.
-      Motorsågskörkort.
-      Behörighet att arbeta i skylift.

Personliga egenskaper:
-      Förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag.
-      Lätt för att samarbeta, noggrann och flexibel.
-      Initiativtagande – ser lösningar före hinder.

Varaktighet/arbetstid:
Säsongsanställning 6 mån, heltid, 40 tim./ vecka med möjlighet till eventuell förlängning.

Tillträde:  Omgående eller efter överenskommelse.

Lön: Fast lön enligt avtal. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.

Upplysningar lämnas av:
Hélène Sandsjö, förman Norra kyrkogården Tfn 0498-20 68 90, helene.sandsjo@svenskakyrkan.se

Anette Gardell, facklig företrädare (Kommunal) Tfn 0498-20 68 91, visby.krematoriet@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev senast 2020-04-13, märkt ”Kyrkogårdsarbetare” till:

Visby kyrkogårds- och fastighetsförvaltning
Peder Hardings väg 14
621 45 Visby

eller till: visby.kyrkogardsforvaltningen@svenskakyrkan.se

För fler arbetsmöjligheter inom kyrkan på Gotland, se Visby stifts hemsida: