Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Ideella

Vill du hjälpa till? Mycket av kyrkans ideella insatser skulle inte kunna genomföras utan alla de som väljer att hjälpa oss att hjälpa.

Det finns alltid behov av hjälpande händer. Vi kallar dem ideella, andra skulle kalla dem frivilliga eller volontärer. Några av verksamheterna skulle behöva hjälp redan nu med:

Ledare till scouterna samt minior- och juniorverksamheten

Kontaktperson Caroline Gandarfve, 0498-20 68 72

Matlagning/Birkagården

Du som vill engagera dig i matlagningsgruppen på Birkagården, kontakta Tommy Wissing på telefon 070-574 20 06.

Nattjobb/Birkagården

Tycker du om att jobba med människor? Du kan få hjälpa till nattetid på Birkagården. Kontakta Tommy Wissing på telefon 070-574 20 06.

Domkyrkan

Till domkyrkan söker vi dig som vill hjälpa till med kyrkkaffet efter söndagens mässa. Ni jobbar alltid två och två.

Vi söker också dig som vill jobba med vårt bokbord. Främst på lördagar och söndagar i samband med gudstjänster och konserter.

För att hjälpa till i domkyrkan, kontakta domkyrkokaplan Cecilia Nyberg 0498-20 68 66

Hur visar jag mitt intresse?

Du kan höra av dig till diakon Eva-Mari Karlsson Kempi (tel: 0498-20 68 15), eller till pastorsexpeditionen.