Visby domkyrkoförsamling Besöksadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling Webbplats

Frivillig

Vill du hjälpa till?

Det finns alltid behov av hjälpande händer. Kontakta pastorsexpeditionen eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret längst ner på denna sida. Några av verksamheterna skulle behöva hjälp redan nu med:

Ledare till scouterna samt minior- och juniorverksamheten

Kontaktperson Katarina Persson, 0498-20 68 72

Matlagning/Birkagården

Du som vill engagera dig i matlagningsgruppen på Birkagården, kontakta Tommy Wissing på telefon 070-574 20 06.

Nattjobb/Birkagården

Tycker du om att jobba med människor? Du kan få hjälpa till nattetid på Birkagården. Kontakta Tommy Wissing på telefon 070-574 20 06.

Domkyrkan

Till domkyrkan söker vi dig som vill hjälpa till med kyrkkaffet efter söndagens mässa. Ni jobbar alltid två och två.

Vi söker också dig som vill jobba med vårt bokbord. Främst på lördagar och söndagar i samband med gudstjänster och konserter.

För att hjälpa till i domkyrkan, kontakta domkyrkokaplan Cecilia Nyberg 0498-20 68 66