Ideella

Vill du hjälpa till? Mycket av kyrkans ideella insatser skulle inte kunna genomföras utan alla de som väljer att hjälpa oss att hjälpa.

Det finns alltid behov av hjälpande händer. Vi kallar dem ideella, andra skulle kalla dem frivilliga eller volontärer. Några av verksamheterna skulle behöva hjälp redan nu med:

Matlagning/Birkagården

Du som vill engagera dig i matlagningsgruppen på Birkagården, kontakta Susanne Ryderholm på telefon 072-720 68 17.

Nattjobb/Birkagården

Tycker du om att jobba med människor? Du kan få hjälpa till nattetid på Birkagården. Kontakta Susanne Ryderholm på telefon 072-720 68 17.

Domkyrkan

Till domkyrkan söker vi dig som vill hjälpa till med kyrkkaffet efter söndagens mässa. Ni jobbar alltid två och två.

Vi söker också dig som vill jobba med vårt bokbord. Främst på lördagar och söndagar i samband med gudstjänster och konserter.

För att hjälpa till i domkyrkan, kontakta domkyrkokaplan Cecilia Nyberg 0498-20 68 66

Hur visar jag mitt intresse?

Du kan höra av dig till diakon Eva-Mari Karlsson Kempi (tel: 0498-20 68 15), eller till pastorsexpeditionen.