Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Boka dop

Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen vid bokning av dop.

Kontakta församlingsexpeditionen på telefon 0498-20 68 00 för att boka in tid och datum för ert dop.

Kyrkorum och möjliga doptider:

Visby Sankta Maria domkyrka

Doptid: lördagar kl 13.30, 15.00 eller 16.30 eller söndagar kl 13:00 (efter högmässan som börjar kl 11)

Dopen i domkyrkan sker vanligtvis i dopkapellet, där den stora dopfunkten från 1200-talet används. Ett annat alternativ är Stora Kapellet, där vi har en mindre dopfunt (ej sommartid).

Ett tredje alternativ, på lördagar, är att ha dopet mitt i domkyrkan - på Mariatorget. I detta fall flyttar vi in dopfunten från Stora kapellet.

Visborgskyrkan

Doptid: Enligt överenskommelse