Visby domkyrkoförsamling Besöksadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Boka vigsel

Kontakta församlingsexpeditionen på telefon 0498-20 68 00 för att boka tid och datum för er vigsel.

Kyrkorum och möjliga vigseltider:

Visby S:ta Maria domkyrka
I domkyrkan har vi som regel vigseln på Mariatorget. Det stora kyrkorummet har 640 sittplatser, så det är aldrig problem med utrymme, även om man har en vigsel med många gäster. Ändå är möbleringen lämplig för en vigsel med få gäster.
Stora kapellet har ca 70 sittplatser (ej tillgängligt sommartid)
Vigseltid: Lördagar kl 13:30, 15 eller 16:30

Visborgskyrkan
Ca 150 sittplatser
Vigseltid: Enligt överenskommelse med distriktsprästen.

Terra Nova-kyrkan
Ca 150 sittplatser
Vigseltid: Enligt överenskommelse med distriktsprästen.

Visby och Gotland erbjuder många goda boendemöjligheter för långväga gäster och brudpar. Några av de större närmaste hotellen är Scandic, Wisby, Strand, S:t Clemens och Donners. Men det finns också några mindre som Tjärkoket och en svit på Creperi & Logi. För den som fritt vill välja finns utbudet bland annat presenterat på GotlandsresorInspiration Gotland, Gotland.net, Gotlands turistservice och Gotland promotion.