Barn och unga 6 år och uppåt

Efter skolan finns det mycket tid att göra annat på. Passa på att vara med i några av våra aktiviteter.

sommarlov och sommaröppet

Nu närmar sig sommaren, och med den nya som pausade verksamheter. Klapp och Klang Sommar har öppet även 3 och 10 juni. Sommarkollo börjar 17 juni, medan Sommarutflykter till Axelsro för daglediga startar i juli på tisdagar och torsdagar.
Verksamheter som Så låter min musik, Lunch med toner och Öppet hus tar paus till efter sommaren.
Domkyrkan Sankta Maria utökar sina öppettider från och med Almedalsveckan till klockan 21, med guidade rundturer, Middagsbön och kafé för att nämna en del av vad som händer.

Domkyrkans Barnkör

Tisdagar 16.00-17.00
För barn i klasserna 1-6, och vi träffas i församlingshuset norr om domkyrkan.
Körledare Alma Hedlund Emilsson, tel 0498-20 68 77.

AFTER SCHOOL / ÖPPEN VERKSAMHET FÖR SKOLBARN

Tisdagar 13.30-16.30. Jämna veckor F till åk 1 med start 22 januari, ojämna veckor åk 2-4 med start 15 januari (sport- och påsklov stängt).

Möjlighet till olika aktiviteter. Vi pysslar, spelar spel och leker tillsammans. Mellis finns mellan kl 14-15 (kostnad 10 kr). Alla är välkomna och ingen föranmälan krävs, men föräldrars godkännande och kontaktinformation krävs för återkommande närvaro. Erbjudande att hämtas vid skolan kl 13.15, vi går tillsammans till kyrkan. Mysig avslutning med andakt kl 16.00.