Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Barn och unga 6 år och uppåt

Efter skolan finns det mycket tid att göra annat på. Passa på att vara med i några av våra aktiviteter.

Domkyrkans Barnkör

Tisdagar 16.00-17.00
För barn i klasserna 1-6, och vi träffas i församlingshuset norr om domkyrkan.
Körledare Alma Hedlund Emilsson, tel 0498-20 68 77.

After school / Öppen verksamhet för skolbarn (9-12 år)
Torsdagar13.30-16.30 i Terra Nova kyrkan (terminstart 25 januari)
After school fungerar ungefär som ett fritids; Vi spelar spel och umgås. Vi har också skapande verksamhet. Mellis finns mellan kl 14-15 (kostnad 10 kr). Alla är välkomna och ingen föranmälan krävs.

SCOUTING gör dig redo för livet!
Kul bus – utomhus
I Terra Nova kyrkan har vi olika scoutgrupper för 6 –18 år som träffas en gång/vecka under terminerna. Vi lär oss om naturen, knopar, eld, verktyg och att surra. Att träna samarbete i patrullen gör vi på många olika och roliga sätt. Vi leker, pysslar, sjunger och har andakt.

Vi är både utom- och inomhus, lite olika för olika åldersgrupper. Övernattningar, hajker och läger är också en viktig del i vår scoutverksamhet!