Barn och unga 6 år och uppåt

Efter skolan finns det mycket tid att göra annat på. Passa på att vara med i några av våra aktiviteter.

Domkyrkans Barnkör

Tisdagar 16.00-17.00
För barn i klasserna 1-6, och vi träffas i församlingshuset norr om domkyrkan.
Körledare Alma Hedlund Emilsson, tel 0498-20 68 77.

AFTER SCHOOL / ÖPPEN VERKSAMHET FÖR SKOLBARN

Tisdagar 13.30-16.30. Jämna veckor F till åk 1 med start 22 januari, ojämna veckor åk 2-4 med start 15 januari (sport- och påsklov stängt).

Möjlighet till olika aktiviteter. Vi pysslar, spelar spel och leker tillsammans. Mellis finns mellan kl 14-15 (kostnad 10 kr). Alla är välkomna och ingen föranmälan krävs, men föräldrars godkännande och kontaktinformation krävs för återkommande närvaro. Erbjudande att hämtas vid skolan kl 13.15, vi går tillsammans till kyrkan. Mysig avslutning med andakt kl 16.00.