Barn 0-6 år

Välkommen till våra kyrkor med de minsta. Klapp och Klang är väldigt uppskattat på såväl Terra Nova kyrkan som på Visborgskyrkan.

Klapp och klang
Sångstund, lek och fika. Vi träffas i Terra Nova kyrkan på måndagar och fredagar. Visborgskyrkan renoveras under hösten och när Klapp och Klang startar igen återkommer församlingen om.
Vill du veta mera? Kontakta Ingrid Lingvall 0498-20 68 64.
Klapp och klang finns även som egen grupp på Facebook.

En domkyrka för barn med vuxna
Besök gärna domkyrkan med barnen. Här finner de ett bord för fantasin framme vid Mariatorget, och en katedral att förundras över tillsammans. I Församlingshuset och domkyrkan har vi ingen specifik barnverksamhet som Klapp och Klang, men det finns alltid en möjlighet att sitta ner en stund. Församlingshuset håller öppet varje vardag 9-16, och domkyrkan 9-17.