Barn 0-6 år

Välkommen till våra kyrkor med de minsta. Klapp och Klang är väldigt uppskattat på såväl Terra Nova kyrkan som på Visborgskyrkan.

Klapp och klang
Sångstund, lek och fika. Vi träffas i Terra Nova kyrkan på måndagar och fredagar och i Visborgskyrkan tisdagar (för barn 0-10 månader) och torsdagar.
Klapp och Klang börjar klockan 09:00, med sångstund klockan 9:30 och en mysig avslutning kl. 11:00. Terminen börjar 13 januari och slutar 29 maj.

Vill du veta mera? Kontakta Ingrid Lingvall 0498-20 68 64 (Visborgskyrkan) eller Kristina Jansson 0498-20 68 72 (Terra Nova kyrkan).
Klapp och klang finns även som egen grupp på Facebook.

En domkyrka för barn med vuxna
Besök gärna domkyrkan med barnen. Här finner de ett bord för fantasin, och en katedral att förundras över tillsammans. I Församlingshuset och domkyrkan har vi ingen specifik barnverksamhet, men det finns alltid en möjlighet att sitta ner en stund. Församlingshuset håller öppet varje vardag 9-16, och domkyrkan 9-17 alla dagar i veckan.