Visby domkyrkoförsamling Besöksadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling Webbplats

Barn 0-6 år

Välkommen till våra kyrkor med de minsta. Klapp och Klang är väldigt uppskattat i alla kyrkorna, och i församlingshuset vid domkyrkan har vi "drop-in" på förmiddagarna för barnen.

Klapp och klang
Sångstund, lek och fika. Vi träffas i antingen församlingshuset bredvid domkyrkan på måndagar 09.00 - 11.30, i Visborgskyrkan tisdagar, torsdagar och fredagar 9.00-11.30. Under ombyggnationen av Terra Nova kyrkan är fredagarnas Klapp och klang flyttade till Visborgskyrkan.
Vill du veta mera? Kontakta Ingrid Lingvall 0498-20 68 64 eller Katarina Persson, tel 0498-20 68 72.
De finns även som egen grupp på Facebook.

Lekrum, öppen verksamhet för barn med vuxna
Församlingshuset vid domkyrkan håller öppet varje vardag för barn och deras vuxna 9-12. Dessutom finns det möjlighet att fika till rekommenderat självkostnadspris. På måndagar har vi Klapp och Klang enligt ovan.