Volontär på Syster Tyra

Vi behöver fler volontärer till Svenska kyrkans second hand-butik Syster Tyra som ligger mitt i Vindeln. Är du en av dom?

Vi vill med Syster Tyra bidra till en hållbarare värld, både genom att gamla kläder och saker får nya ägare och att butiken blir en mötesplats. Den eventuella vinsten går tillbaka till det diakonala arbetet i Vindeln.
Vi söker dig som vill göra en ideell insats. Du möter människor med respekt och vänlighet. Det är en fördel om du har vana att jobba i butik men det är inget krav.
Arbetet innebär sortering av kläder, att hålla snyggt i butiken, stå i kassan, hjälpa kunder och möta människor som bara vill komma och ta en kopp kaffe.

När? Syster Tyra har öppet tisdagar och fredagar kl. 12 - 16. På måndagar och torsdagar kl. 11 - 15.30 handlar det om att sortera inkomna kläder och saker samt städa i butiken. Vi ser gärna ett minimiåtagande på ett pass i veckan och schemaläggning sker efter överenskommelse.
Är du intresserad? Ta kontakt med oss så bokar vi in en träff.

Kontakt: Butiksansvarig Elisabeth Moberg 0933-143 09 eller via mail: elisabeth.moberg@svenskakyrkan.se
Diakon Elin Granström 0933-143 15, eller via mail: elin.granstrom@svenskakyrkan.se

Du kan även skicka in din intresseanmälan här >>> (Länk till Volontärbyrån)