Vindelns kyrkokör

Kyrkokören är en så kallad blandad kör, d.v.s sjunger i stämmor men även unisont och medverkar i församlingens olika gudstjänster. Kyrkokören övar i Vindelns församlingsgård tisdagar kl 18.00 - 19.30.

Kyrkokören
Körledare är Stefan Norberg. Kyrkokören är en blandad kör med medlemmar i åldern 20–75 år. Vi har inga inträdesprov; men körvana och viss notläsningsförmåga underlättar förstås. Vi sjunger en blandad repertoar, men inriktar oss främst på traditionell kyrkomusik. Vi träffas för närvarande varje tisdag i församlingsgården. Kören framträder under kyrkans stora högtider, men gör även en del andra konserter. Vid ett par tillfällen per år reser kören iväg och sjunger och deltar på olika kördagar osv.
Vårt mål är att berika församlingslivet i Vindeln med vår sång. Att vi dessutom har roligt på vägen, och utvecklas både som körsångare och människor, är förstås en bonus!
Övningstid: Tisdagar kl. 18.00–19.30, församlingsgården Vindeln

Det är vi som jobbar med församlingens körer: