Syster Tyra

Vindelns egna secondhand som drivs av Vindelns församling.

Secondhandbutiken ligger på Häradsvägen 113, mitt i Vindeln. Här finns billiga kläder för vuxen och barn, leksaker, prylar, prydnadssaker, böcker och tyger. Välkommen in!

Öppettider: Tisdagar och fredagar kl 12.00-16.00.

Vill du skänka kläder och prylar? Vi tar emot kläder, skor, leksaker, husgeråd och prydnadssaker, dock ej  möbler eller hemelektronik, tisdag och fredagar kl.12.00 -16.00 på Syster Tyra. Övriga tider efter överenskommelse på telefon 0933-143 09. Det går också att lämna in det du vill skänka på Församlingsgården, Storvägen 53, Vindeln.

Bakgrund: Secondhandbutiken Syster Tyra startades som ett resultat av att församlingen fick ta emot mängder med gåvor att vidareförmedla till våra kommunplacerade flyktingar. Med Syster Tyra kunde vi skapa en levande mötesplats med diakonala förtecken där folk oavsett bakgrund och religion kan träffas, prata och handla till en billig penning. Med hjälp överskottet från butiken så kan församlingens flykting- och integrationsarbete riktas dit där behoven är som störst.

Kontakt:
Butiksansvarig Elisabeth Moberg tfn 0933-143 09 eller via mail
Diakon Elin Granström tfn 0933-143 15 eller via mail

Du hittar även Syster Tyra på Facebook

Det är jag som jobbar med Syster Tyra:

Elin Granström

Vindelns församling